ВиК услуги

ВиК услуги

Ако имате нужда от ВиК услуги, доверете се на екипа ни от опитни водопроводчици. Те ще разрешат всеки един ВиК проблем, независимо по кое време на денонощието се обадите. Експресна реакция до 30мин. за гр. София

изграждане на водопровод

Проектирането и изграждането на ВиК инсталации трябва да бъде извършено от специалисти. Ако имате нужда от ремонт, подмяна или цялостно изграждане на ВиК инсталация, ние сме готови да направим това за вас с гарантирано качество и на ниска цена.

изграждане на водопровод
изграждане на канализация
частична подмяна на водопровод
ремонт и подмяна на ВиК инсталации

Нашите водопроводчици разполагат с необходимия опит, инструменти и знания, за да разрешат всеки ваш проблем. Когато вашата мивка или канал са запушени, не се колебайте да ни се обадите още сега, за да предотвратите последващи по-сериозни проблеми.

отпушване на канали
отпушване на сифони
отпушване на мивки
отводняване

отпушване на канали
вик монтажи

Ако имате нужда от подмяна на кранове или меки връзки, то ние сме на ваше разположение. Работим с висококвалифицирани професионалисти и качествени материали, в комбинация с достъпни цени.

монтаж на сифон
монтаж на меки връзки
монтаж на бойлер
монтаж на душ кабина
монтаж на спирателен кран

Имате нужда от монтаж на мивка, тоалетно казанче или смесител? Доверете се на екипа ни от опитни водопроводчици. Обадете се и те ще посетят вашия дом или офис в удобно за вас време.

монтаж на мивка
монтаж на тоалетна чиния
монтаж на казанче
монтаж на смесител
монтаж на водомер

монтаж на мивка, бойлер, смесител
отстраняване на течове

Ремонтът на спукана тръба, например, не може да бъде отлаган. Независимо дали е късно през нощта или рано сутринта, можете да разчитате на нашите водопроводчици за аварийно откриване и отстраняване на течове и аварии.

отстраняване на теч от полипропиленови и метални тръби
отстраняване на теч от канализация
аварийни ВиК услуги
вадене на счупени кранове без къртене

Фирмата ни е специализирана в сферата на ВиК услугите. Извършваме всякакви ремонти на мивки, смесители, казанчета и др. Независимо дали става въпрос за малък ремонт или цялостна подмяна на ВиК инсталация, нашият екип е на ваше разположение денонощно.

ремонт на батерия
ремонт на душ кабина
ремонт на моноблок
ремонт на казанче
ремонт на кранове

вик ремонти

Денонощни ВиК услуги за следните квартали:

Абдовица, Банишора, Белите брези, Бенковски, Бизнес Парк, Борово, Бъкстон, Витоша, Враждебна, Връбница, Гевгелийски, Гео Милев, Горубляне, Гоце Делчев, Дианабад, Димитър Миленков, Дружба, Дървеница, Западен парк, Иван Вазов, Изгрев, Изток, Княжево, Красна поляна, Красно село, Кръстова вада, Лагера, Левски, Лозенец, Люлин, Малинова долина, Манастирски ливади, Младост, Модерно предградие, Мусагеница, Надежда, Обеля, Овча купел, Орландовци, Павлово, Подуяне, Полигона, Разсадника, Редута, Света Троица, Свобода, Сердика, Слатина, Стрелбище, Студентски град, Сухата река, Хаджи Димитър, Хиподрума, Хладилника, Цариградски комплекс, Център на София, Яворов

Денонощни ВиК услуги-София

ВиК аварии
ВиК аварии
Денонощни ВиК
услуги
Денонощни ВиК услуги
Климатици
Климатици
ВиК монтажи
ВиК монтажи
ВиК ремонти
ВиК ремонти
Радиатори и
отопление
Радиатори и отопление